Duurzaam Droomhuis van Milieu Centraal geopend

Ika van de Pas en Ferdi Licher openen het duurzaam droomhuis met een grote sleutel.
De derde editie van Huis&Energie is van start gegaan op de vt wonen&design beurs, van 3 t/m 8 oktober in de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen. Ontdek de stappen naar een energiezuinig en comfortabel huis.

Duurzaam droomhuis

Veel mensen zijn bezig met de verduurzaming van hun huis, maar weten niet altijd hoe ze dat het beste kunnen aanpakken. Van 3 t/m 8 oktober vindt de derde editie van Huis&Energie plaats op de vt wonen&design beurs in de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen.

Centraal op het district Huis&Energie staat het icoon van de beurs: het Milieu Centraal Duurzaam Droomhuis. De adviseurs van Milieu Centraal geven hier uitleg en voorlichting, zodat je als bezoeker weet welke duurzame maatregelen je nu al kan toepassen om comfortabel te wonen én je energierekening te verlagen. Voor jouw eigen droomhuis.

Ika van der Pas (directeur Milieu Centraal): "Verduurzamen is allang niet meer alleen voor de voorlopers, maar is een echte trend geworden. Wij zijn dan ook blij met de inbedding van Huis&Energie op de vt wonen&design beurs. Consumenten kunnen daar nu naast woontrends, ook terecht voor inspiratie en onafhankelijk advies voor een duurzame, energiezuinige en comfortabele woning."

Ferdi Licher (directeur Energie en Wonen van ministerie BZK): "Verduurzamen is vaak veel goedkoper dan je denkt, zeker als je kijkt naar de lange termijn. Je kan bijvoorbeeld een lening afsluiten of subsidie aanvragen. Dan koop je al voor minder dan 50 euro per maand een warmtepomp, waarmee je maandelijks tot 100 euro op je energierekening bespaart. Mijn advies is om zelf eens uit te rekenen wat verduurzamen voor jou kan doen."

Op de foto openen Ika van de Pas en Ferdi Licher het Milieu Centraal Duurzaam Droomhuis. 

Beurs

Op het district Huis&Energie vind je prikkelende presentaties, gratis adviesgesprekken met specialisten en de nieuwste innovaties. Er staan aanbieders van onder andere isolatie, zonnepanelen, warmtepompen, ventilatie, infraroodpanelen, vloerverwarming en slimme thermostaten.

Kaarten

Kaarten zijn te bestellen via Yourticketprovider | Ticketshop. Met code MILIEUCENTRAAL23 ontvangen bezoekers €10 korting.

Meer informatie

Joanneke de Jongh
06 81166214
info@milieucentraal 

Ontdek wat er in het duurzaam droomhuis te vinden is